Geert, Sjors en Frank van café de Winkel terug de schoolbanken in

Geert, Sjors en Frank van café de Winkel terug de schoolbanken in

Kastelein Geert Swartjes van Café de Winkel gaat samen met Sjors Dollevoet en Frank Meulepas weer terug in de schoolbanken. Niet voor wiskunde of taal, maar een vierweekse cursus tot professional flair- / bartender.

Waarom een cursus hiervoor volgen?
Cocktails shaken vergt méér kennis en techniek dan bijvoorbeeld het schenken van een glas cola, en is een vak apart. Straks uniek in Mill om in Café de Winkel een show te zien van flairtenders, maar Geert denkt grootser! Het is het begin van een nieuwe bedrijfsconcept: de perfect uitgebalanceerde cocktail met flair, show en niet te vergeten, een glimlach, schenken op feesten/evenementen in welke vorm dan ook!

De cursus gaan zij volgen bij European Bartender School, ’s werelds grootste en meest professionele bartender school. European Bartender School is op meerdere plaatsen in alle werelddelen gevestigd. Maar het maken van de beste cocktails leer je natuurlijk op een tropisch strand met een bruisend nachtleven: Phuket in Thailand!

Geert, Sjors en Frank leren mixen, shaken, flairtenden, maar ook krijgen zij masterclass over de historie van cocktails en leren alles over dranken en likeuren. Het doel is om aan het einde van de cursus wél 75 cocktails uit het hoofd te kennen!

Bij terugkomst in Nederland laten zij je verbazen over onder andere de flair, de snelheid en de smaak van de cocktails. Bovendien wordt je verrast door het showspektakel!

Gedurende het verblijf in Thailand houden de heren geïnteresseerden up-to-date via de Facebook-pagina van Café de Winkel. Volg Geert, Sjors en Frank bij dit avontuur!

Nieuwsgierig?
Aanstaand weekend wordt er alvast “geoefend” met het maken van cocktails tijdens de beachparty in Café de Winkel. Het café wordt omgetoverd in een zandbak, dus kom alle op slippers dansen op de zomerse hits van DJ Benzel. Op vrijdag en zaterdag geopend vanaf 20:00 uur, en op zondag vanaf 18:00 uur, uiteraard gratis entrée.

Dit weekend wordt extra speciaal omdat de naam en het logo van het nieuwe bedrijfsconcept wordt gepresenteerd! Geert, Sjors en Frank staan klaar om meer informatie te geven aan de geïnteresseerden!

Bron: http://www.inmill.nl/algemeen/geert-sjors-en-frank-van-cafe-de-winkel-terug-de-schoolbanken-in.html

Comments are closed.