Cocktails

Cocktails

slide2

LAAT U VERRASSEN!

Wilt u op uw feest of evenement iets verrassends en speciaals of bent u gewoon liefhebber van heerlijke drankjes, dan bent u bij ons op het goede adres. Met onze elegante cocktailbar kunnen wij elk feest of evenement een verrassend tintje geven. Een bartender met passie voor alles wat met cocktails te maken heeft, staat de hele avond voor u klaar om u en uw gasten te verwennen.

 

Cocktails op locatie

Welkomst cocktail

Wilt u iets speciaals maar het toch subtiel houden? Denk dan aan een welkomstcocktail. Bij binnenkomst staan, naar eigen invulling de lekkerste verse cocktails voor uw gasten klaar.

Hiervoor hebben we twee verschillende methodes. We kunnen uw gasten direct bij binnenkomst een overheerlijke cocktail uitserveren, of uw gasten krijgen bij binnenkomst één of meerdere munten waarvoor ze gedurende de avond bij de cocktailbar een heerlijke cocktail kunnen uitkiezen.

Het is ook mogelijk om alcoholvrije cocktails te verwerken in het assortiment. Zo kunnen ook kinderen getrakteerd worden op een heerlijke exotische en kleurrijke cocktails.

Hele avond heerlijke cocktails

Wanneer uw de hele avond uw gasten en ook uzelf, wil laten genieten van cocktails, dan kan dat natuurlijk ook. Wij zorgen ervoor dat u niks te kort komt en dat alles tot in de puntjes geregeld is. Een professionele bartender staat de hele avond klaar om ervoor te zorgen dat niemand iets tekort komt. Daarnaast kan professioneel en vriendelijk personeel de cocktails rondbrengen,

Meer informatie

WILT U MEER INFORMATIE OVER BESCHIKBAARHEID, PRIJS OF HEEFT U GEWOON EEN ANDERE VRAAG, VUL DAN HIERONDER UW GEGEVENS IN EN WIJ NEMEN ZO SNEL MOGELIJK CONTACT MET U OP.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoon nummer

Vul hieronder uw aanvraag of gewone vraag in en vermeld het aantal personen, datum/tijd, adres enz. erbij a.u.b.