Catering

Catering

slide2

TOTAALPAKKET?

Wilt u voor uw catering maar één contactpersoon die alles voor u regelt? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Naast verzorging van cocktails en drank, kunnen wij ook de gehele catering van uw evenement of feest regelen. Van luxe hapjes tot uitgebreid diner, maar ook tent, inrichting en gekwalificeerde bedieningen kunnen wij voor u regelen.

Wat verzorgen wij?

Alles is mogelijk! Door een zeer breed netwerk kunnen wij u op elk gebied helpen.

Eten en drinken

Wij, als Pretenders zijn gespecialiseerd in het verzorgen van bier, wijn, gedestilleerde drank, cocktails en fris op locatie. We beschikken over moderne barren en gekwalificeerd personeel. Wanneer u ook een hapje of een geheel buffet wilt serveren op uw feest is dat geen enkel probleem. In samenwerking met Smaakmakers Mill zullen wij al uw wensen op dit gebied tot in de puntjes verzorgen. Doordat dit alles via ons verloopt heeft u slecht met één contactpersoon te maken waar u met al uw vragen terecht kan.

Een aantal voorbeelden van de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden:

– Rondgang van vier gangen luxe hapjes;

– Live cooking, vijf gangen diner wat à la minute voor u wordt bereid;

– Aziatische diner, op oosterse wijze bereide hapjes die in een buffetvorm worden geserveerd;

– Volledige buffetten, ingericht naar uw wens.

Aankleding

Een tent, het meubilair, entertainment, fotograaf of licht en geluid, alles is via ons te regelen. Door een uitgebreid netwerk kunnen wij uw feest of evenement naar uw wensen aankleden.

Meer informatie

WILT U MEER INFORMATIE OVER BESCHIKBAARHEID, PRIJS OF HEEFT U GEWOON EEN ANDERE VRAAG, VUL DAN HIERONDER UW GEGEVENS IN EN WIJ NEMEN ZO SNEL MOGELIJK CONTACT MET U OP.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoon nummer

Vul hieronder uw aanvraag of gewone vraag in en vermeld het aantal personen, datum/tijd, adres enz. erbij a.u.b.